6x duurzaam cadeau idee onder de 10 euro

Wil jij graag een betaalbaar en duurzaam cadeau geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je namelijk de leukste duurzame cadeau ideeën onder de 10 euro. Van persoonlijke verzorging tot leuke en handige producten voor in huis.

Duurzaam cadeau 10 euro

Duurzame cadeaus onder de 10 euro

Op zoek naar een duurzaam cadeau voor onder de 10 euro? In deze blog vind je volop cadeau inspiratie binnen dit budget! De ideeën zijn onderverdeeld in categorieën, zodat je lekker overzichtelijk kunt shoppen.

Tip: Het is ook leuk om een leuk pakketje samen te stellen met verschillende producten! Dit kun je bijvoorbeeld ook met een aantal mensen samen geven, zodat het toch voor iedereen betaalbaar blijft.

1. Persoonlijke verzorging

Een heerlijk geurend cadeau: een duurzaam stuk zeep. Dit cadeau ruikt niet alleen erg lekker, maar is ook praktisch. Het is een gegarandeerd leuk cadeau, vooral als je weet welke geur(en) de ontvanger lekker vindt ruiken!

2. Interieur

Ga je naar een housewarming? Dan is het erg leuk om een cadeautje mee te nemen dat de ontvanger gelijk in zijn nieuwe huis neer kan zetten. Het is handig om vooraf te weten welke interieurstijl iemand heeft, zodat jouw cadeautje mooi aansluit bij de rest van het interieur.

3. Keuken

Is het cadeautje voor iemand die vaak in de keuken te vinden is? Dan maak je de ontvanger vast heel blij als je een cadeautje meeneemt waar hij of zij mee kan koken of bakken!

4. Tuin

Het ideale cadeautje voor de lente en zomer: een tuincadeautje! Of de ontvanger nu een balkon of een tuin heeft, er is altijd wel een plekje te vinden voor deze producten. Leuk om te geven voor een verjaardag, housewarming of bruiloft.

5. Eten en drinken

Voor de echte zoetekauw of liefhebber van eten: iets te eten of drinken geven is altijd leuk. Dit is ook erg leuk om samen te geven met items voor in de keuken!

6. Baby en kind

Ook voor kinderen zijn er genoeg leuke cadeautjes te vinden voor onder de 10 euro. Leuk om te geven voor een verjaardag, Sinterklaas of kerst!

Meer cadeau inspiratie onder de 10 euro?

Wil je nog meer duurzame cadeau-inspiratie? Wij helpen je graag bij het vinden van een passend duurzaam cadeau. Ontdek nog veel meer duurzame cadeau inspiratie op onze website!

Deel dit artikel:

Meer inspiratie

Duurzaam cadeau zakelijk

Duurzaam cadeau zakelijk: Verantwoord geven

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het logisch dat ook zakelijke geschenken deze trend volgen. Duurzaam cadeau zakelijk is niet alleen een manier om waardering te tonen, maar ook een stap richting een groenere en meer verantwoorde toekomst. Of je nu op zoek bent naar iets speciaals

Lees verder »