Boeken over duurzaamheid cadeau geven 

Ken je een boekenwurm die affiniteit heeft met duurzaamheid? Dan hebben wij een aantal hele mooie boeken die je cadeau kan geven! Boeken over duurzaamheid zijn een ideaal cadeau om te geven, je bestelt ze gemakkelijk online en zult iemand er sowieso blij mee maken!
Boeken over duurzaamheid cadeau geven

Waarom boeken over duurzaamheid?

Er bestaan tegenwoordig een heleboel verschillende soorten genres boeken. Een opkomend genre van de laatste jaren is duurzaamheid. Dit is een onderwerp wat bij meer steeds meer mensen een rol gaat spelen. Als je meer wil weten over duurzaam leven, duurzaam eten, duurzaam kleden of duurzaam reizen is het natuurlijk ideaal om hier een boek over te lezen. Zo kom je op een leuke en toegankelijke manier aan meer informatie.

Duurzaam boek cadeau geven

Reist iemand graag? Dan is een duurzaam reisboek een geweldig cadeau. Kookt iemand graag? Dan is een duurzaam kookboek onmisbaar in de keuken. Is iemand gek op kleding? Er zijn heel veel leuke boeken over mode, stijl en kleding te vinden. Op alle gebieden van duurzaamheid vind je de leukste boeken om cadeau te geven. Ze staan vaak vol met praktische tips en informatie waarmee iemand direct aan de slag kan. Dit maakt het zowel een leuk cadeau als een waardevolle toevoeging aan iemand z’n boekenplank!

Bekijk hieronder een selectie aan duurzame boeken in verschillende categorieën:

Ebook cadeau geven

Wist je dat diverse boeken over duurzaamheid ook als ebook verkrijgbaar zijn? Een ebook is een online versie van het boek. De inhoud is hetzelfde, alleen krijg je geen fysiek boek toegestuurd. Hierdoor is het een duurzame optie, er hoeft namelijk geen boek op papier gedrukt te worden. En het is vaak ook een stuk goedkoper als een fysiek boek, handig als je op zoek bent naar een betaalbaar cadeau.

Ontdek nog meer boeken over duurzaamheid in ons uitgebreide overzicht!

Deel dit artikel:

Meer inspiratie

Duurzaam verjaardagscadeau

Duurzaam verjaardagscadeau inspiratie voor de jarige

Ben je op zoek naar een duurzaam verjaardagscadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de leukste verjaardagscadeaus voor je op een rij gezet. Of je nu op zoek bent naar een klein cadeautje of een heel groot cadeau, alles is mogelijk. De cadeaus zijn zorgvuldig samengesteld

Lees verder »
Tips duurzaam kerstcadeau

5 leuke tips voor een duurzaam kerstcadeau!

De tijd gaat snel, voor je het weet zitten we weer in de feestelijkste maand van het jaar: december. En daar hoort de zoektocht naar de ideale cadeautjes voor vrienden, familie en dierbaren bij. Ben je op zoek naar een duurzaam kerstcadeau? We delen graag een aantal leuke en betaalbare

Lees verder »